tag:blogger.com,1999:blog-6415798404821475917.post394353655853908212..comments2011-12-17T14:15:58.641+01:00Comments on Το τερπνόν μετά του ωφελίμου...: Ρετσίνα Μεσογείων ΓεώργαKostishttp://www.blogger.com/profile/14575449276732168914noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6415798404821475917.post-46861903579554768332009-05-12T16:47:00.000+02:002009-05-12T16:47:00.000+02:00Από ότι κατάλαβα σας αρέσουν τα οξειδωτικού χαρακτ...Από ότι κατάλαβα σας αρέσουν τα οξειδωτικού χαρακτήρα κρασιά του Jura, δικαιολογημένα διότι είναι κρασιά με χαρακτήρα γι' αυτό σας προτείνω να δοκιμάσετε τον πύργο του Χατζηδάκι 100% ασσύρτικο αλλά σε τίποτα δεν θυμίζει Σαντορινιό αμπελώνα έχει υποψία οξείδωσης αλλά στο στόμα είναι πολύ πιο γεμάτο από αυτά του Jura το δουλεύω στο εστιάτοριο πάντα το μεταγγίζω... εξαιρετικό απλά <br />http://www.olivier-restau.com/<br />http://greekgastronomia.blogspot.com/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10682787278230159568noreply@blogger.com